Maitsvalt ulukilihast. Metssiga ja põder
€13,00
Kerlin Ledis on naiskütt, hobikokk ja hea toidu nautija. “Maitsvalt ulukilihast” peegeldab tema kiindumust ulukiliha ja toiduvalmistamise vastu.
Raamatust leiab retsepte, kuidas kasutada põdra- ja metssealiha. Autor on kohandanud retsepte maailmaklassikast, kuid esitleb ka oma nägemust, kuidas ulukiliha kõige lihtsamalt ja maitsvamalt valmistada. Retseptides ei ole midagi keerulist: kõik on lihtne, kaunis ja nii maitsev! Autor peab väga oluliseks, et metsast koju toodud saagist valmiks isuäratav roog.
- Kirjeldus
- Lisainfo
Kirjeldus
Kirjeldus
Kerlin Ledis on naiskütt, hobikokk ja hea toidu nautija. “Maitsvalt ulukilihast” peegeldab tema kiindumust ulukiliha ja toiduvalmistamise vastu.
Raamatust leiab retsepte, kuidas kasutada põdra- ja metssealiha. Autor on kohandanud retsepte maailmaklassikast, kuid esitleb ka oma nägemust, kuidas ulukiliha kõige lihtsamalt ja maitsvamalt valmistada. Retseptides ei ole midagi keerulist: kõik on lihtne, kaunis ja nii maitsev! Autor peab väga oluliseks, et metsast koju toodud saagist valmiks isuäratav roog.
Kogu tema elu keerlebki ümber hea toidu: ta valmistab, pildistab, pakub sõpradele ja klientidele ning naudib ise.
Lisainfo
Lisainfo
Mõõtmed | 17,5 × 24,6 × 1,2 cm |
---|---|
Köide | Kõvakaaneline |
Autor | Kerlin Ledis |
Maht | 80 lk |
Ilmumisaeg | 2015 |
ISBN | 9789949549122 |
Brand | Menu Meedia Kirjastus |